петък, 26 април 2013 г.

Център за професионално обучение (ЦПО) "МИРЕЛА".




На 25.04.2013г., в Централния офис на МИРЕЛА, на бул. България 81 В, бяха връчени Удостоверения от ЦПО "МИРЕЛА", за преминато обучение по част от професията "БРОКЕР, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ".





Връчването на удостоверенията започна в 10:30ч, в присъствието на Управителя на МИРЕЛА - г-н Мирослав Христов и Директора на ЦПО - г-ца Диана Бенева.




 По време на обучението курсистите натрупаха познания относно основните понятия в сферата на недвижимите имоти, законовата рамка, предмета, документацията и основните етапи от работата на един брокер.





 
 Изпълнени с желание за развитие и мотивация през третата седмица от обучението курсистите имаха възможност да приложат натрупаните знания в практиката. Практическата част състоеше от две задачи - първоначален оглед на недвижим имот и оглед с потенциални клиенти.



 МИРЕЛА с голямо удоволствие представя, че основна част от успешно завършилите курсисти вече са част от екипа на компанията. Без съмнения младият и професионално обучен персонал ще способства за бъдещия просперитет!






Подробна информация относно условията на курса можете на получите тук.






понеделник, 8 април 2013 г.

СТАЖАНТИ ПО СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА ЗА БРОКЕРИ - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ





Центърът за професионално обучение (ЦПО) "МИРЕЛА", съвместно с МИРЕЛА- ЕООД, организира стажантска програма за запознаване с дейността по професията БРОКЕР- НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК

 

УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМАТА

  • Предвидено е кратко теоретично обучение по основите на брокерската дейност.
  • След теоретичния курс, стажантите участват в процесите по маркетинг и мониторинг при осъществяване дейността на брокерите в търговските офиси на МИРЕЛА, в градовете София, Варна, Велико Търново, като извършват следните дейности:
          • Подпомагат ежедневната работа по организацията на огледи на имоти и обслужване на клиенти.
          • Обработват информация, свързана с търсене и предлагане на недвижими имоти.
          • Обработват текущи документи, изготвят справки и отчети.
          • Участват в организацията и воденето на преговорите по сделки.
  • Стажът не се заплаща.
  • На завършилите стажанти се издава Удостоверение за преминат стаж.
  • Стажът започва в началото на м. Май и е със срок един месец.
  • След завършване на стажа, кандидатите могат да получат предложения за работа в МИРЕЛА.

 

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ ЗА СТАЖАНТИ

  • Завършено средно образование или завършен 1-ви курс по правна, икономическа или хуманитарна специалност.
  • Добри компютърни умения.
  • Комуникативност, инициативност, креативност, търговски усет.
  • Добро владеене на английски или руски език е предимство.

 

УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

  • Желаещите трябва да попълнят форма за кандидатстване по програмата
  • Кандидатите, одобрени по документи, попълват входящ тест online.
  • Кандидатите, преминали успешно теста ще бъдат поканени на интервю.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК

 

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА

Мирела предлага работа за брокери, като не изисква от кандидатите натрупан опит в този бранш.
След подбор и одобрение, Вие започвате едномесечен теоретико - практичен курс по разработена от Центъра за професионално обучение (ЦПО) на МИРЕЛА, програма за „Бърз старт” в професията.


понеделник, 1 април 2013 г.

МИРЕЛА участва в международно изложение за недвижими имоти в Москва на 12-13 април


Изложение "International property show" в Москва


Каним Ви да посетите Международно Изложение за Недвижими Имоти -  "Moscow International Property Show", което ще се проведе на 12-13 април 2013 г. в гр. Москва в изложбения комплекс «Т-Модуль» на следния адрес: гр. Москва, Тишинская площадь, 1, стр.1, ТЦ "Тишинка" (метростанциите "Маяковская" и "Белорусская").

На изложението в Москва Мирела ще представи предложенията си на изложбения щанд №26

 

Уютно и гостоприемно, това изложение се различава от други подобни мероприятия с високото си ниво на организация и майсторското изпълнение на професионално изработената концепция. Сред отличителните черти на изложението са любезност и индивидуално внимание към всеки участник, независимо дали е голяма компания или най-обикновения посетител.  

Атмосферата на доброжелателното общуване позволява на потенциалните купувачи не само да се запознаят с офертите на имоти в най-различните региони на света, но и да получат  необходимата консултация, за да направят правилния избор.

Графика за работа на изложението:  12 април– 12:00 – 19:00
                                                                  13 април – 11:00 – 19:00

Добре дошли при нашия щанд, ще се радваме да се запознаем с Вас и да Ви запознаем с богатата ни база данни от над 30 000 оферти за имоти в България!

За поредна година официалното представителство на Мирела в Москва поема организацията на участието ни в изложбата!


По традиция много години подред на изложенията за недвижими имоти в Москва „Мирела” се представя с интересно оформен собствен щанд, където посетителите са посрещани от сътрудниците на московския офис на агенцията. С най-много опит са директорът на офиса Ангел Радославов и мениджърът Ярослав Вровский.  Ярослав е руснак, прекарал доста години в България, говорещ перфектно български език. Той е много ефективен, когато трябва да се помогне на гражданите на Русия да разберат по-добре България и начинът на живот там, манталитета на хората.

За всеки един българин, който би искал да помогне на свои познати руснаци да се справят с въпросите около покупката на имот в България, и със самата покупка разбира се, опитът на Ангел Радославов и Ярослав Вронски ще бъде от много голямо значение – възползвайте се от възможностите за безплатна консултация, която те ще дадат на всеки обърнал се към тях!

За всеки един български предприемач, който би искал да продава недвижими имоти на руския пазар, контактът с нашите специалисти от московския ни офис също ще е от голяма полза – те са всеки ден в непрекъснат контакт с най-различни хора в Москва и в Русия, и могат да помогнат за реализацията на всеки един имот – апартамент, къща, хотел, предприятие.

Въпроси, свързани с партньорски взаимоотношения с агенция „Мирела”, също са от компетенцията на Ангел Радославов – сферата на недвижимите имоти предоставя пъстър спектър от възможности!



Вижте по-голяма карта