четвъртък, 25 юли 2013 г.

Офис Стамболийски – новата ни гордост в центъра на София

Новият офис на МИРЕЛА на булевард „Александър Стамболийски“ се превърна в нашата гордост. На 1 юли колегите отвориха вратите си за клиенти и вече се радват на постоянен приток от хора. Ежедневно десетки жители на околните квартали посещават офис „Стамболийски“

Посрещнати с усмивка от нашите брокери, клиентите си тръгват доволни, получили съвет, мнение или препоръка.

Екипът се ръководи от Бисер Мишкин, който има дългогодишен опит в сделките с имоти. Доказал се като качествен и надежден брокер, след преместването на офис „Люлин“ на бул. Стамболийски, той получи заслужената титла мениджър.

„Ветераните“ в офиса са Анелия Иванова и Росица Георгиева. Двете дами са част от семейството на МИРЕЛА от 2007 година. Те извървяха заедно пътя от първите стъпки в професия до утвърждаването си като добри брокери.


Преди година и половина към екипа на Бисер Мишкин се присъединиха и амбициозните Орлин Куцев и Георги Николов. Последното попълнение е администраторът Нина Георгиева. 




петък, 5 юли 2013 г.

Джулай морнинг даде старт на ново начало в МИРЕЛА


От 1 юли кипи усилена дейност в офис „Стамболийски“

Емблематичният Джулай морнинг даде старт на ново начало в МИРЕЛА. От 1 юли работи новият ни офис „Стамболийски“.  В него се премести екипът на офис „Люлин“, който шест години обслужваше сделки за покупко-продажби и наеми в най-големия столичен квартал.

Главен брокер на офис „Стамболийски“ е Бисер Мишкин, който има над 10 години опит в сделките с недвижими имоти. Около себе си той е събрал екип от доказани професионалисти, които притежават традиционното за МИРЕЛА професионално и отговорно отношение към клиента и своята професия.

Преместването на офиса в по-удобна и централна локация позволява по-добро обслужване на западните и североизточните квартали на София.

Първите дни на новия офис бяха последни за Маринела Априлова. Администраторът на офис „Люлин“ заминава и екипът на МИРЕЛА й желае попътен вятър.