петък, 28 февруари 2014 г.

Конференция на Мирела в гр. Варна

На 15.02.2014 г. в конферентната зала на хотел „БестУестърн“ в гр. Варна се проведе годишната среща на варненските брокери.

Сбирката по традиция се организира в началото на всяка календарна година и има за цел припомняне на основната професионална концепция на фирмата, а именно повече сключени сделки и още повече доволни клиенти.

Специални гости бяха управителят на МИРЕЛА г-н Мирослав Христов, директорът на отдел „Чуждестранни клиенти“ г-жа Оля Василева и г-жа Камелия Костадинова – регионален мениджър на офисите ни във Варна. 
Конференцията премина под наслов „Новите предизвикателства през 2014 г.“ като се акцентира върху стремежа ни към непрекъснато подобряване, отговорно отношение към клиента и сключване на още повече сделки през настоящата година.


На чаша кафе варненските ни колеги обсъдиха настоящи и бъдещи съвместни сделки, както и нови идеи, свързани с подобряването ефективността на работния процес.

За добър завършек на деня част от брокерите посетиха Варненския зоопарк, където маймунка от вида „Морска зелена котка“ беше осиновена от „Мирела“. 

сряда, 19 февруари 2014 г.

Зададохме посоката за 2014-а година

На 08.02.2014 г. в централния офис на МИРЕЛА в гр. София, се проведе традиционната годишна среща на Софийските ни брокери под мотото: "Да си припомним и да не забравяме".
В началото на всяка година си припомняме основните правила от професионалната концепция на МИРЕЛА за открито, отговорно и всеотдайно отношение към клиента, и не забравяме да си поставим винаги еднаква цел - повече сделки, повече доволни клиенти.

Интересно за по-младите ни колеги беше виждането на г-н Мирослав Христов за т.нар "7 ВАЖНИ" - седемте важни стъпки в брокерската дейност, през призмата на повече от 20 г. личен опит на пазара на имоти в България.

Директорите на офиси – г-жа Надежда Неделчева, г-жа Марта Харалампиева и г-н Петър Сотиров разкриха опита си по емблематични сделки от миналата година. 

Колегите от различните ни офиси имаха възможност да споделят мнения и да обсъдят на чаша кафе, бъдещи съвместни сделки. 

Накрая отново си припомнихме колко сме добри, без да забравяме, че можем да бъдем по-добри :)


понеделник, 17 февруари 2014 г.

МИРЕЛА осинови маймунката Ани от Варненския зоопарк


Брокерите на МИРЕЛА в град Варна поеха инициатива по осиновяването на маймунка от вида „Mорска зелена котка“. Нашето желание е да помогнем в отглеждането на новата ни питомка, като се погрижим за нейната здравословна диета и поддръжката на дома й.

Симпатичното животинче, чийто естествен хабитат са саваните на Източна Африка, е част от задружното маймунско семейство във Варненският зоопарк. Според изследвания на поведението, проведени от зоолози, този вид примати много приличат на хората по отношение на адаптацията към нова и непозната среда – вместо да изграждат свой модел на поведение те просто копират поведението и навиците на „местните“ и бързо се ориентират и приспособяват към новите обстоятелства.




Интелигентни, гъвкави и адаптивни, морските зелени котки, известни също и като „гриветки“, са чудесно допълнение към обитателите на Варненският зоопарк и ние сме щастливи, че имаме шансът и удоволствието да участваме в отглеждането и обгрижването на една от тях!


Нашата питомка е на 2 години и носи красивото име Ани. Все още не е била майка. Очакваме с нетърпение бъдещото потомство, като Варненския зоопарк може да разчита на нашето съдействие при отглеждането му. Можете да се порадвате на Ани в сектора с маймунки – любим на малки и големи!