петък, 22 август 2014 г.

Мария-Теодора Върбанова е новият главен брокер на офис Орлов мост

Мария-Теодора Върбанова получи поредното признание и оценка за успешната си работа и развитие в МИРЕЛА – тя вече заема позицията Главен брокер на офис Орлов мост в град София.

След като наскоро се дипломира успешно като инженер в УАСГ, Мария успя да докаже себе си и като амбициозен и целеустремен професионалист с ясно виждане и перспективи за развитие в редиците на МИРЕЛА. От момента, в който преди 3 години започна работа като младши брокер в новооткрития тогава офис Орлов мост, Мария показа, че с желание и постоянство всичко е възможно.

Лъчезарна и винаги усмихната, тя бързо разви потенциала си и не след дълго вече беше титуляр брокер с много успешни сделки и доволни клиенти зад гърба си. В стремежа си да усъвършенства все повече личните си и професионални качества, тя успява да мотивира колегите си да вървят заедно напред.

Днес с вълнение и отговорност, Мария застава начело на екип от млади професионалисти и доказани брокери, които също като нея са заредени с оптимизъм и желание за още по-високи резултати и успехи.

Всички в МИРЕЛА й желаем много здраве, положителни емоции и да бъде все така целеустремена, упорита и усмихната!

Научете повече за Мария-Теодора тук

понеделник, 18 август 2014 г.

ПУСНАХМЕ ВИДЕО ИНТЕРВЮТА С КЛИЕНТИ, ЗАКУПИЛИ ИЛИ ПРОДАЛИ ИМОТИ С МИРЕЛА. СИЛНИЯТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ОТЗВУК ОТ ИНИЦИАТИВАТА ДОКАЗА, ЧЕ ТОВА Е ПОЛЕЗНО ЗА ПАЗАРА

През м. юни тази година се обърнахме към наши клиенти с молба да разкажат пред камера за изминатия път при осъществяването на желаната от тях сделка с недвижим имот. Да споделят радостите, тревогите и впечатленията си, след като са успели успешно да продадат или да закупят недвижим имот с помощта на МИРЕЛА.
Едновременно с това искахме да чуем от клиентите ни реалната оценка за нашата работа като брокери, защото тази оценка за нас е много важна и би ни помогнала много в усилията да предложим най-качествените услуги на пазара на имоти в България.

Ние знаем, че след всяка сделка си даваме равносметка за изминатия път и един поглед назад, поднесен чрез камерата, може да помогне на много наши бъдещи клиенти да получат максимално вярна представа за, най-общо казано, пътят към сделката.

Пуснахме направените интервюта в официалния ни сайт и резултатът, който получихме е изключително окуражаващ. Много клиенти ни се обадиха с поздравления за инициативата, други настояваха за среща с брокера "от видеото".
Затова решихме да дадем максимална гласност на тази наша инициатива и днес пуснахме интервютата в най-големия портал за имоти imot.bg.
Ще продължим да популяризираме този начин на споделяне, защото вече се убедихме, че той е важен за нашите клиенти.

Ето, вижте, какво се получи! Рубриката се казва "КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС".