петък, 26 април 2013 г.

Център за професионално обучение (ЦПО) "МИРЕЛА".




На 25.04.2013г., в Централния офис на МИРЕЛА, на бул. България 81 В, бяха връчени Удостоверения от ЦПО "МИРЕЛА", за преминато обучение по част от професията "БРОКЕР, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ".





Връчването на удостоверенията започна в 10:30ч, в присъствието на Управителя на МИРЕЛА - г-н Мирослав Христов и Директора на ЦПО - г-ца Диана Бенева.




 По време на обучението курсистите натрупаха познания относно основните понятия в сферата на недвижимите имоти, законовата рамка, предмета, документацията и основните етапи от работата на един брокер.





 
 Изпълнени с желание за развитие и мотивация през третата седмица от обучението курсистите имаха възможност да приложат натрупаните знания в практиката. Практическата част състоеше от две задачи - първоначален оглед на недвижим имот и оглед с потенциални клиенти.



 МИРЕЛА с голямо удоволствие представя, че основна част от успешно завършилите курсисти вече са част от екипа на компанията. Без съмнения младият и професионално обучен персонал ще способства за бъдещия просперитет!






Подробна информация относно условията на курса можете на получите тук.






Няма коментари:

Публикуване на коментар