четвъртък, 31 януари 2013 г.

Офисите на Агенция Мирела - Където качеството има значение!

Както вече знаете Агенция "Мирела" разполага с голяма мрежа от офиси и представителства из цяла България. Всеки един от нашите офиси си има собствена неповторима атмосфера. Това, което ги свързва обаче е неизменно високото качество на обслужване и приветливото отношение към всеки един клиент! През следващите няколко седмици ще Ви представяме всеки един от офисите ни по отделно и ще имате възможност отблизо да се запознаете със симпатичния екип на "Мирела". Поредицата от презентационните ни публикации ще започнем с един от централните ни софийски офиси....

... Офисът на Агенция Мирела на бул. Патриарх Евтимий №98 в столицата София отваря врати за клиенти през 2004 г.


Централната локация и познатото местоположение го правят удобен за посещение на клиенти както от София, така и от провинцията. От началото на 2008 г. офис "Патриарх Евтимий" отваря врати за своите клиенти, модернизиран и обновен в традиционния за Мирела елегантен и уютен стил, подчертаващ корпоративната визия и създаващ настроение за работа на екипа. 


Офисът се ръководи от г-жа Марта Хараламбиева – един от най-опитните и дългогодишни служители на Мирела. Нашият екип е съставен изцяло от опитни брокери, усмихнати и амбициозни млади хора, обединени от желанието и идеята да предоставят най-добрата услуга на своите клиенти.



Ние можем да ви консултираме както при осъществяването на сделки с недвижими имоти, така и при проектно консултиране, жилищно кредитиране, съвети по инвестиции, интериорен дизайн и др.




Ние знаем, че качествената посредническа услуга и специалното отношение към всеки клиент е това, което ни отличава като професионалисти. Нашите специалисти ще Ви предложат най-добрите си съвети, ще открият най-подходящите имоти за Вас и ще намерят правилното решение за всеки. Нашата мисия е да бъдем максимално ползотворни, като покажем на своите клиенти, че в Мирела качеството и професионализма имат значение.

В Офис „Патриарх Евтимий“ всеки ще усети традиционното за Мирела високо професионално и отговорно отношение към клиента. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар