вторник, 5 февруари 2013 г.

Офис „Гарибалди“ на МИРЕЛА недвижими имоти Ви предлага качествени посреднически услуги, ведро отношение, професионализъм!

Представяме Ви нова презентация от поредицата на презентационните ни публикации... 

Офисът е сред новооткритите от фирмата, като отваря врати в началото на 2011г., под ръководството на мениджъра г-н Иван Семков, един от най-способните и енергични служители на МИРЕЛА. Офис „Гарибалди“ се намира на ул. Граф Игнатиев №1, в самото сърце на Столицата, което го прави удобен за посещение от клиенти.
  

Екипът ни е съставен от специалисти, които консултират Нашите клиенти, както при покупко-продажби, така и при наеми на жилища, търговски площи и промишлени имоти в гр.София и в областите Смолян и Сливен.


Залегналата концепция в работата на брокерите ни се определя от строги принципи за качество и прецизност. Нашата цел е да предложим на своите клиенти качествена посредническа услуга, като Ви предоставим най-подходящите имоти на пазара и постигнем оптималните за Вас условия по реализирането на дадена сделка.


Ще бъдете посрещнати с усмивка в познатия за клиентите ни облик на работна среда, където на спокойствие и чаша кафе, ще може да обсъдите очакваните резултати и особености на вашата сделка. Тук можете да получите информация за пълния пакет консултантски и посреднически услуги на агенция МИРЕЛА.


Ако желаете Вашата сделка за покупко-продажба или наем на недвижим имот да се разгледа в целият си инвестиционен потенциал, ние сме насреща. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар