петък, 8 февруари 2013 г.

Офис „Младост“ на МИРЕЛА недвижими имоти


Oфис Младост на МИРЕЛА, обслужва един от най-големите административни райони на столицата. Разположен в модерен бизнес център на бул. Александър Малинов Nо 23, офисът превъплъщава традиционния за Мирела елегантен стил, подчертаващ корпоративната визия.



Офис Младост е специализиран предимно в обслужването на сделки за покупко-продажби и наеми на недвижими имоти в източните райони на гр. София, както и в областите: Пазарджик, Пловдив и Кюстендил.


 

Под ръководството на своя мениджър г-жа Надежда Неделчева, екипът от позитивно настроени и мотивирани брокери предлага на клиентите ни пълния пакет от консултантски и посреднически услуги на МИРЕЛА при осъществяването на сделки с недвижими имоти, проектно и инвестиционно консултиране, съдействие при жилищно кредитиране, управление на имоти и др.









Желанието за постигане на положителни крайни резултати, доволните и редовни клиенти и успешното сътрудничество с институциите е водещо в работата на екипа в офис Младост. Предизвикателствата при всяка една сделка тук се посрещат с непринуденост и като стимул за динамична работа и личностно развитие.

Заповядайте при нас! Ние често успяваме да осъществим „невъзможни” сделки, защото не вярваме в тяхното съществуване.


www.mirela.bg


.

Няма коментари:

Публикуване на коментар