четвъртък, 28 март 2013 г.

Добре дошли в офис „Граф Игнатиев“ на Мирела ЕООД.

 Офис Граф Игнатиев на Мирела функционира вече близо 10 години. Разположен е на комуникативно и лесно достъпно място, на ул. Граф Игнатиев 70. Въпреки, че се намира в центъра на столицата, офисът обслужва различните райони на града без изключение, както и къщи и парцели в област Плевен.





Офис Граф Игнатиев е под ръководството на един от най-дългогодишните служители на фирма Мирела – г-жа Даниела Коцева, а функцията главен брокер се изпълнява от г-н Иван Иванов.







Екипът от млади и амбициозни хора ще Ви посрещне с усмивка и ще Ви съдейства по време на цялостната организация за покупка, продажба или наемане/отдаване на имот.
 

Това, към което се стреми екипът в ежедневната си дейност, е да дава всичко от себе си в изграждането и развиването на високи работни стандартиНе на последно място и да осигурява хармонична и добра работна среда.





Силата на Офис Граф Игнатиев, както и на всеки  всеки един от офисите ни, се крие в стремежа към високо качество на предлаганите услуги. Задълбочените и специализирани познания в сферата на недвижимите имоти, индивидуален подход към всеки клиент  и перфектното обслужване са нашите стабилни основи!


С нас се работи лесно! Очакваме ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар