понеделник, 11 март 2013 г.

Добре дошли в офис „Витоша“ на Мирела ЕООД.

Представяме Ви нова презентация от поредицата на презентационните ни публикации...

Офисът на Мирела  недвижими имоти на булевард “Витоша“ 60 в град София функционира от лятото на 2007 година.


 

Лесно може да ни откриете  на едно от най-емблематичните места в столицата, непосредствено до кръстовището с бул. „Патриарх Евтимий", изходите на Метростанция "НДК" и красиво обновената пешеходна част на бул. „Витоша.

Офис „Витоша“ е под ръководството на г-н Иван Семков мениджър и   г-жа Зоя Деянова - главен брокер.  Екипът е печеливша комбинация от млади и амбициозни брокери и дългогодишни служители с богат опит в сферата на недвижимите имоти.


Още на входа на нашия офис ще усетите отношение с грижа  към клиента.









Офис “Витоша“е специализиран в обслужването на сделки по отдаване под наем, наемане, покупки и продажби на жилища, офиси, търговски площи и парцели  в град София. 


Както във всички офиси на Мирела, така и тук можете да разчитате на компетентни съвети и консултации по всички въпроси, свързани с предстояща сделка с недвижим имот.
 
Нашите брокери ще ви предложат решения и варианти относно организацията, финансирането и юридическото оформление на сделката.


Като част от компания дългогодишен  лидер на пазара на недвижими имоти, ние знаем че за клиента най-важни са качеството на представените услуги и доверието. Лоялността, отговорността и нашия професионализъм са гаранция че с нас е лесно!




Заповядайте!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар