понеделник, 6 април 2015 г.

МИРЕЛА подкрепи откриването на Movie-Making club в Американския университет в България

На 25-ти март 2015 г. в Американския университет в България беше основан Movie-Making club.
Проектът бе подкрепен от МИРЕЛА и представен миналата сряда на форум в аулата на АУБ пред студенти и преподаватели.


Събитието бе озаглавено "First Draft" ("Първи проект") и включваше представяне на програмата на учредителите, както и вече разработена идея за първия филмов проект.

Учредители на проекта са студентите от АУБ Иван Христов, Пламен Костов, Самуил Георгиев, Деница Христова, Ралица Цонева, Силвия Грънчарова, Габриела Георгиева, Гери Туго и Тодор Иванов.
Творческият екип е обединен от идеята за популяризиране на филмовото изкуство и новите постижения в областта на киното, привличане на млади таланти и създаване на собствени креативни модели в режисурата, актьорското и операторското майсторство.

Домакините на събитието изнесоха кратка презентация, за да запознаят студентите с първите си стъпки след учредяването на клуба.
"Моите очаквания за това начинание са много, големи! Знам, че ще бъде трудно, но това е наша мечта и всички сме ентусиазирани да успеем" - каза председателят на клуба г-н Иван Христов.

Набирането на нови членове ще започне от 6-7 април 2015 под формата на интервюта.

След края на презентацията, екипът на Movie-Making клуб посрещна своите гости пред аудиторията с подбрани напитки и вкусни десерти.

СНИМКИ: Movie-Making Club

Няма коментари:

Публикуване на коментар