петък, 11 юли 2014 г.

ПОСТИГНАХМЕ ОЩЕ ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕЗ ВТОРОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2014 Г.


Днес в Централния офис на МИРЕЛА се проведе общо събрание на Софийските брокери, на което бяха отчетени резултатите ни за второто тримесечие на 2014 г. С гордост можем да се похвалим, че то е по-успешно от миналогодишното. Традиционно, бяха наградени отличилите се брокери за второто тримесечие.

За най-висока ефективност в продажбите наградата грабна Нина Герганова, която е един от най-успешните брокери на МИРЕЛА. Досега тя има спечелени два приза за най-добри резултати в продажбите за гр. София - през второ и трето тримесечие на 2013 г. Освен почетна грамота и парична награда, Нина получи и специален подарък – таблет с предплатен абонамент за 2 г. - за да е винаги "online" и както обичаме да казваме в МИРЕЛА - да работи в удобно за нея време, навсякъде където се намира! Трогната от признанието, Нина поздрави всички колеги с пожелание за много късмет под мото „Знаем и можем!”

За най-много осъществени сделки наградата отиде при Мелита Дудева – дългогодишен служител на МИРЕЛА с изключително много връзки и контакти и голям опит в сделките с наеми. Мелита беше отличена като най-успешен брокер на МИРЕЛА в гр. София през първото, а вече и през второто тримесечие на 2014 г., според критерия - брой сделки.

Поздравяваме наградените за добрата им работа и пожелаваме успех на всички колеги от нашия толкова конкурентен бранш!

Няма коментари:

Публикуване на коментар