понеделник, 14 юли 2014 г.

Нина Герганова

Предлагаме ви ексклузивно интервю с Нина Герганова, направено по време на тиймбилдинга на МИРЕЛА през месец май тази година в Старозагорски минерални бани.

Нина Герганова от Офис „Васил Левски” на МИРЕЛА е отличеният за най-висока ефективност в продажбите за второто тримесечие на 2014 г. брокер. Досега тя има спечелени два приза за най-добри резултати в продажбите за гр. София - през второ и трето тримесечие на 2013 г. Нина получи почетна грамота, парична премия и специален подарък – таблет с предплатен абонамент за 2 г. Трогната от признанието, Нина поздрави всички колеги с пожелание за много късмет под мото „Знаем и можем!”

За себе си Нина разказва: „Родена съм 1960 г. в с. Гиген, Плевенска област. Завърших средното си образование в  гр. Троян, където живях до 1979 г. След това се преместих в София и записх задочно обучение в Строителния техникум – специалност Строителство, архитектура и геодезия. Започнах работа в Капитално строителство и придобих следдипломна квалификация по Бизнес, трансфер и внедряване в Техническия университет. Тогава започнах и дейността си с недвижимите имоти. Имам опит в брокерска агенция, а няколко години по-късно започнах и собствен бизнес с недвижими имоти.”


Изборът МИРЕЛА: „Когато започнах собствен бизнес с недвижими имоти, често се случваше да работя с колеги от МИРЕЛА. Вече усещах, че нещо трябва да се промени и избрах МИРЕЛА за тази промяна през 2007 г. Виждах, че се работи екипно, професионално и с реални оферти, което е много важно в тази сфера.”

В началото: „Всяко начало е винаги трудно и човек трябва да се докаже, защото конкуренцията е сериозна, но започнах да работя с къщи и парцели и видях, че ми се предоставя голяма възможност за реализация.”

Първа сделка: „2007 беше бурна и динамична година. Много се работеше с новото строителство и тогава успях да осъществя три реализации в една сграда при една строителна фирма, с която работя и до днес. Работехме екипно и се справихме успешно!”

Интереси: „Пътувам доста в страната. Обичам да разглеждам забележителности, особено в Родопите. Надявам се скоро да осъществя и пътувания в чужбина.”


Мото: „Купувай така, все едно утре ти се налага да го продадеш!”


Няма коментари:

Публикуване на коментар