петък, 11 юли 2014 г.

Специалността брокер на недвижими имоти набира популярност сред гимназистите


Специалността брокер се издига в класациите на училищата, съдейки по балообразуването в гимназиите, което за тази дисциплина достигна 31 в София! МИРЕЛА също предлага обучение на брокери в Лицензирания си център за професионално обучение.

Брокерството през 2014 г. достигна ново ниво в развитието си. Ученици могат да изучават тази специалност в гимназии във Враца, Хасково, Велико Търново, Габрово, Варна, в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“ и Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“ в Пловдив.

Специалността набира популярност поради раздвижването в свободния пазар на недвижими имоти в България, който откликва на световните икономически промени и тенденции.

В Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“ от три години се предлага специалността брокер недвижими имоти като трета професионална степен. За МИРЕЛА от учебното заведение съобщиха: „Има три свободни места, предстои да излезе третото класиране. Забелязваме повишен интерес към специалността в сравнение с предишни години поради факта, че е нова.” В учебния план на специалността се включва Регистрация на дейността, Документи при започване и при приключване или преустанояване на дейността, Документи за извършване на дейността, Документи при сделки с недвижими имоти, Делови преговори, Работа с клиенти, Работа с имоти, Технология на огледа на жилищни и промишлени имоти, Рекламиране на дейността.

Освен в изброените гимназии, специалността може да се изучава и в НАШИЯ ЛИЦЕНЗИРАН Център за професионално обучение МИРЕЛА! Тук имаме разработени специални стажантски и квалификационни програми, през които минава всеки млад или по-опитен брокер. Целта на квалификационните програми е всеки служител непрекъснато да усъвършенства търговските си умения.

Всички мениджъри на МИРЕЛА задължително преминават квалификационен курс и полагат държавни изпити за придобиването на най-високата Трета степен на професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност "Недвижими имоти".

Няма коментари:

Публикуване на коментар